Recruitment

Recruitment

Het aantrekken van goed personeel is nog altijd een van de hoofdproblemen van vele organisaties. Flex Jobs Consultancy is gespecialiseerd in het leveren van technisch personeel sinds eind 2018. Onze mensen zijn afkomstig uit Portugal. Portugal is een land met een goed opgeleide beroepsbevolking die in tegenstelling tot vele andere Europese landen de Engelse taal hoog in het vaandel hebben staan.
Tot op heden hebben wij personeel geleverd in de chemische-, petrochemische- en staalindustrie naar volle tevredenheid van onze cliënten. Het gaat om industriële reinigers, lassers, elektriciens, monteurs en andersoortige vakmensen.

Onze werkwijze is eenvoudig. U stelt als bedrijf een vacature op op basis van ons vaste template. Het is van groot belang dat er zoveel als mogelijk duidelijke informatie richting de kandidaten wordt afgegeven omdat het voor hen een grote stap is hun land te verlaten en een toekomst op te bouwen in Nederland. Dit gaat alleen als sprake is van wederzijds vertrouwen. Wij selecteren de kandidaten en plannen voor u  aan de hand van de online interviews. Dit kan middels Skype, facetime of Whatsapp bellen. Onze voorkeur heeft het gebruik te maken van camera om de kandidaten in de ogen te kunnen kijken.(om ook visueel een goede indruk van de kandidaat te krijgen) De interviews vinden plaats in de Engelse taal. Vooraf verstrekken wij u het internationale CV van de kandidaat. Mocht de geschikte kandidaat er niet tussen zitten zullen wij dit proces herhalen tot wij u de geschikte kandidaat voorgesteld hebben. Nadat een kandidaat gekozen is wordt een planning opgesteld. De kandidaat betaald altijd de heenvlucht zelf die pas na een afgesproken goed gelopen inwerkperiode wordt gecompenseerd. Flex Jobs Consultancy kan u eveneens ondersteunen met het vinden van de juiste huisvesting indien gewenst.

Dit alles doen wij voor een vast laag tarief. Wij beschikken over een goed netwerk in Portugal en een enorme database van goede vakmensen. Wij werken hoofdzakelijk online, maar zijn uiteraard bereid u te bezoeken en kennis te maken indien gewenst. Indien na drie maanden de kandidaat toch niet geschikt blijkt te zijn vergoeden wij u 50% van onze fee, u moet immers tevreden zijn met de kandidaten die wij leveren. Op verzoek kunnen wij u referenties verstrekken.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze werkwijze neemt u dan gerust contact met ons op.  

Scroll Up
Left Menu Icon