Accountancy

Accountancy

Flex Jobs verzorgt uw volledige administratie voor een keurige prijs. Veel bedrijven betalen op dit moment veel te veel voor hun boekhouder of accountant. Boekhouden is in basis niet complex mits het papierwerk goed op orde is en de regels gevolgd worden. Net als voor veel zaken in het leven geldt ‘garbage in garbage out’ en ‘gold in gold out’. Oftewel hoe beter de oplevering van documentatie en onderbouwing vanuit u als cliënt, hoe beter en bovenal goedkoper kunnen wij u voorzien van bedrijfsinformatie en zorg dragen voor al uw fiscale verplichtingen.

Samen met u stemmen wij vooraf met u af wat uw wensen zijn en offreren wij u de best mogelijke prijs. Dit is mogelijk omdat wij met ons team volledig online werken, geen gebruik maken van een kantoor en het fysieke contact zoveel als mogelijk beperken. Immers als de zaken goed lopen en u tijdig wordt voorzien van juiste en volledige bedrijfsinformatie is vergaderen niet nodig, u kunt uw tijd dan beter besteden aan ondernemen. Natuurlijk betekent dat niet dat wij geen aandacht voor u hebben, integendeel. Met de jarenlange kennis die ons team heeft opgedaan in onder andere administratie, accounting, control en directievoering zullen wij de periodieke rapportages voorzien van heldere toelichtingen en aanbevelingen waarmee u uw bedrijfsvoering nog verder kan optimaliseren. En natuurlijk staan wij graag voor uw klaar als u vragen of opmerkingen heeft.

 

Wij zijn gespecialiseerd in kleine ondernemingen en zelfstandigen in de regio’s Maastricht, Sittard en Heerlen. Mocht u interesse hebben in het volledig ontzorgen van uw administratieve en fiscale verplichtingen tegen keurige prijzen, neemt u dan gerust contact met ons op per e-mail. Wij zullen uw e-mail binnen twee werkdagen beantwoorden. Vervolgens maken wij samen met u een plan dat bij u past en zullen wij een volledig transparante offerte voor uw schrijven waarbij u zelf aan kunt geven wat u wel en niet van ons verwacht. Echter een goede samenwerking tegen scherpe tarieven is alleen mogelijk als ook u als cliënt voldoet aan onze verwachtingen, alleen op die manier kunnen wij u voorzien van hetgeen u wenst. Wij maken dus heldere en simpele afspraken. Administratie is niet moeilijk en wij denken graag met u mee!

Scroll Up
Left Menu Icon